Granturi de cofinanțare

   Peste 200 de companii vor beneficia de finanțare nerambursabilă oferită în cadrul Proiectului privind Competitivitatea Întreprinderilor Micro, Mici și Mijlocii, implementat de ODA (Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului) și UIPAC (Unitatea de Implementare a Proiectului Ameliorarea Competitivității), susținut de Banca Mondială.

   Din bugetul total al Proiectului privind Competitivitatea Întreprinderilor Micro, Mici și Mijlocii, prin Mecanismul de cofinanțare pentru îmbunătățirea competitivității la export, implementat de ODA, urmează a fi acordat suport financiar nerambursabil pentru acoperirea a 50% din costul serviciilor și echipamentelor, dar nu mai mult de 600 de mii lei per beneficiar. Astfel, agenții economici își vor putea spori calitatea produselor și a serviciilor, lansa altele noi, optimiza procesele interne, îmbunătăți imaginea corporativă, identifica clienți și piețe noi, dar și stabili parteneriate în cadrul lanțurilor valorice.

   Ce NU finanțam ?

   • Serviciile de dezvoltare contractate și/sau cheltuielile suportate de către întreprindere înainte de semnarea acordului de grant;
   • Solicitările de grant pentru acțiunile retroactive (care au fost deja finalizate);
   • Cheltuielile de TVA, salariile personalului, arenda spațiilor, consumabile și alte costuri operaționale.
   • Achiziționarea de mobilier, birotică sau tehnică de birou (telefoane, calculatoare, scanere, imprimante, etc).

   Începe acum! Completează formularul de aplicare